Sziasztok!

Ha szeretitek a szépségversenyeket, a divatot és érdekelnek titeket a világ "nagy dolgai", akkor jó helyen jártok:D

2010. február 21., vasárnap

"Tavalyi lányok", 2010-es esélyek

Sokan azt hajtogatják, egy lány egy esély.Minden évben új lányokat szeretne látni a közönség, ugyanakkor mindig vannak olyanok, akiknek jobb helyezést kellett volna elérniük a publikum szerint, nézzük a tavayi év nagy "veszteseit"
Halász Beatrix





Sokan az ő fejére tették volana a Miss Universe Hungary-nak járó koronát.Budai Zuzsi és Serdült Orsi melett ő volt a nagy kedvenc.










Maximovits Anett
Egy igazi szépségversenyző, egészen fiatal kora óta versenyez,megjárta már a Miss Teen World-öt és a Miss Alpok Adriát is.Ezeken a versenyeken szerzett rurin sokak szerint jól jött volna egy nagyobb megmérettetésen is, tavaly azonban ő sem kapott lehetőséget, hogy megmutathassa tudását, mi több még top8-ba se jutott be. Szerintem egyértelműen az ő viszonylag gyenge szereplése volt a tavalyi év legnagyobb meglepetése, hiszen sokan a Miss Earth cím első számú esélyeseként tekintettek rá.
Ágoston Dóra


A baba arcú szőkeség.Magas, régóta modellkedik, elismert a szakmába.Az a tipusú lány, aki sikereket érhet el a Miss Worl-ön.Nem csoda, hogy a publikum egy része nagy csalódottsággal vette tudomásul, hogy a tavalyi év neki sem tartogatott koronás sikert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése