Sziasztok!

Ha szeretitek a szépségversenyeket, a divatot és érdekelnek titeket a világ "nagy dolgai", akkor jó helyen jártok:D

2010. február 20., szombat

A kezdetek

Sziasztok!

Manapság nagyon divatos a bloggolás, sokan szeretnek internetes naplót vezetni, hiszen ez jó lehetőséget kínál mindenki számára, hogy megossza a gondolatait az emberekkel.Én is ezért határoztam el, hogy blogot fogok vezetni, azonban nem öncélúan a saját életemről szeretnék írni, sokkal inkább problémákra szeretném felhívni a figyelmet, amelyek szerintem fontosak.
Ebben a rohanó világban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az igazi értékekről.Nap mint nap tapasztalom a negatív szemléletek terjedését, a rengeteg hatás, ami minket ér, a médián, a környezetünkben lévő rossz példákon keresztűl nagy hatással vannak a viselkedésünkre. Viszonylag sok időt töltök a fiatalokkal, imádom a gyerekeket, ugyanakkor a saját korosztályom gondolatait is ismerem.Ez a blog kizárólag a saját élményeimen alapszik, amelyeket le szeretnék írni elsősorban azért, hogy segítsek másoknak, ha csak egy ember életében is a legkisebb változást elősegítik írásaim, akkor már megérte az idő és az energia, amit belefegtettem a napló vezetésébe.
Mindemellett lesz egy "kevésbé komoly" oldala is ennek a blognak, amelyben elsősorban a szépségversenyekről szeretnék írni, azonban erről sem a megszokott formában.Sok külföldi fórumról szerzett képek, hivatalos oldalakon megjelenő írásokat kommentálom.Mindezt azért, hogy a magyarokat és mindenit aki olvassa ezt a blogot tájékoztassak a nemzetközi szépségversenyek világáról.Érdekel, hogy mi van a csillogás mögött? Mik a legfrissebb pletykák? Ki a legesélyesebb?
Itt megtudhatod:D

Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a blog!

Vic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése