Sziasztok!

Ha szeretitek a szépségversenyeket, a divatot és érdekelnek titeket a világ "nagy dolgai", akkor jó helyen jártok:D

2010. március 12., péntek

5 új delegált, 1 hétvége

5 új delegálttal bővült a Miss Universe versenyzőinek palettája a múlt hét végén, ami egész hétre témát szolgáltatott a szépségverseny rajongóknak.A fórumok, különböző weblapok hamar megteletek a lányokról szóló véleményekkel.Az én értékelésem:
1.Miss Oroszország
Az idei orosz lány nagy sikereket érhet el a Miss Universen, hiszen nagyon szép, vékony, magas, igazi modell alkat, ugyanakkor meg van benne az a bizonyos plusz, ami, ahhoz kell, hogy valakiből királynő legyen.


Arc:9.50


Test:9.85


Kisugárzás:9.85

2.Miss Fülöp-szigetek


A tavalyi év nem kedvezett az ázsiai királynőknek, hiszen egy lánynak sem sikerült bejutnia még a top 15-be sem a tőlünk keletre eső kontinensről.2010 talán nagyobb sikereket ígér neki, mindenesetre Fülöp-szigeteki versenyző jó esélyekkel indulhat.

Arc:9.40

Test:9.80

Kisugárzás:9.50



3.Szlovákia



Sokak szerint Miss Puerto Rico Universe, Mariana Vicente "európai változata".A hasonlóság a két lány között vitathatatlan, de szerintem Anna szebb és szexibb, mint latin amerikai vetélytársa.A szőke versenyzők között igazi gyöngyszem lehet a szlovák versenyző, de mivel a nemzetközi szépségmustrákon majdnem hogy hátránynak számít a világos hajszín, ezért Annát csak 3. helyre sorolnám.
Arc:9.20
Test:9.80
Kisugárzás:9.00



4.Japán:szerintem ő Riyo Mori( Miss Universe 2007) hasonmása, de a 3 évvel ezelőtti versenyző nekem sokkal meggyőzőbbnek tűnt, mi több az én meglátásom szerint nem szerencsés hasonló delegáltakat küldeni a világversenyekre.

5.Israel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése